Asiakaspalautteita

Dean:

Ensimmäistä kertaa Einon käsittelyssä. Todella huomattava helpotus erilaisiin lihasperäisiin kiputiloihin ja paljon energisempi olo jo ensimmäisellä kerralla, innolla odottelen suraavaa käyntiä. Suurkiitos mestarille!

Merja:

Kävin hierottavana ensimmäisen kerran elämässä. Olen tyytyväinen Einon hierontaa. Menen kyllä uudestaan. Suosittelen 🙂

Mauri Tuukkanen:

Olen vuosien mittaan joutunut useamman kerran turvautumaan Einon osaavien sormien käsittelyyn. Talvella oli selkä jälleen huonolla mallilla. Mauritiuksen matka oli hilkkua vaille peruuntua. Ortopedit ja kirurgit olivat kanssani neuvottomina miten auttaa. Eipä ollut Eino neuvoton! Einon luona käynti ja ruppi kohdalleen. Niinpä tehtiin Mauritiuksen kiertomatka ilman kipuja – selkä kesti hyvin myös pitkät lennot. Kalevalainen jäsenkorjaus saatava koko kansan tietoisuuteen.

Kävin jälleen Einon hoidettavana ja apu tuli osaavissa käsissä. Suosittelen muillekin, kenellä ongelmia kropassa. Todella asiansa osaava mies.

Mervi:

Onnettomuuden jälkeen en olisi toipunut näin hyvin ja nopeasti ilman Einon taikasormia. Kaatuminen ja murtuma selkärangassa toivat mukanaan kasan ongelmia. SI nivel oli pois paikoiltaan ja keho aivan kierossa jännityksestä. Näihin ja samalla muihinkin vaivoihin olen saanut todella suuren avun Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta.

Minna:

Suosittelen kaikille.

Sirpa:

Olen käynyt erilaisissa hoidoissa mutta saanut vain hetkellisesti apua vaivoihini.Nyt Einon käsittelyn jälkeen olen taas pystynyt tekemään kaikenlaisia töitä enkä kärsi enään jatkuvista kivuista .Voin nauttia taas elämisestä.Suosittelen lämpimästi kalevalaista jäsenkorjausta erilaisiin kiputiloihin.Ainakin Eino tietää miten saa kehon taas balanssiin .Aion myös säännöllisesti käydä hoidossa niin keho pysyy oikeessa kursissa,eikä pääse syntymään pahoja jännitystiloja ja virheasentoja.Lämpimät kiitokset Einolle.

Jani:

Kokonaisvaltaista kehonhuoltoa , suosittelen lämpimästi kaikille .Olen kokeillut selkä/niskavaivoihin yhtä jos toista hoitoa. Einon jäsenkorjauksen ansiosta en kärsi enää jatkuvista selkä/niskakivuista. Polvivaivatkin ovat kadonneet. Määräväliajoin käyn hoidossa ja keho voi hyvin . Kiitos Eino.

Eija:

Jäsenkorjauksella sain avun pahoihin alaselän ongelmiin, jotka estivät liikkumista ja aiheuttivat myös jalkojen kipeytymisen. Syyksi jäsenkorjaajan luona selvisi, että oikea lonkka edempänä ja koko alavartalo kierteellä. Kahden käsittelykerran jälkeen ei liikuntaa estäviä vaivoja. Ehdottomasti suositeltava hoitomuoto!